Mit navn er Regin og jeg er født i 1980. Privat er jeg i et forhold og er far til en lille pige. I fritiden bruger jeg meget af min energi på træning og udvikling af min krop. Her har jeg fokus på styrke, funktionalitet og optimale bevægelsesmønstre. Jeg elsker at rejse, og betragter det at lave sund og nærende mad som en af mine passioner. Desuden spiller jeg guitar, som er min kreative form for meditation. Altoverskyggende, så øver jeg mig hver dag på at have det godt og være nærværende, så jeg kan give det videre til mine kære og nære, og selvfølgelig mine klienter.

Min tidlige interesse for menneskets generelle tilstand og udvikling bragte mig i kontakt med Body-sds helt tilbage i midten af 90‘erne. Efter flere års selvudvikling med et åndeligt og mentalt fokus, hos bl.a. Steen Krarup, startede jeg i 2006 på body-sds Grunduddannelse. Det var begyndelsen på en meget intens fysisk og psykisk udvikling, som bl.a. resulterede i radikale ændringer i kostvaner og levevis. Jeg tabte mig 16kg det første år, og grundstenene for mit nye liv blev lagt de næste to. Jeg har behandlet siden 2007. Siden 2010 har jeg været fuldtidsansat i Body-sds som behandler, supervisor og underviser. I sommeren 2014 rundede jeg 10.000 behandlinger.

Idag arbejder jeg her i min egen klinik City Kropsterapi hvor jeg har fokus på at hjælpe mennesker til et liv i balance. Jeg er motiveret af kroppens egenskaber til selvhelbredelse på flere planer. Der er altid en mulighed for at flytte fokus og herved opnå større velvære – uanset det kropslige og psykiske udgangspunkt. Jeg hjælper dig med at finde motivation og tro på forbedringer, så du kan skabe de forandringer der skal til for at få kontakt til dit fulde potentiale. Derfor betragter jeg mine behandlinger som et samarbejde imellem behandler og klient. Ved siden af mit behandlerarbejde er jeg ansat i Body-sds som træner og fasteterapeut.