“Jeg har i over 10 år været en del af brancher, hvor lange og skiftende arbejdstider har været et must for at få forventninger og krav fra kunder, samarbejdspartnere og ikke mindst en selv, til at mødes. Jeg har igennem alle årene været fysisk aktiv og har følt et fysisk og mentalt overskud, i nogen perioder større end andre. I 2011 stiftede jeg for første gang bekendtskab med Regin og Body-sds både som træningsform, repræsenteret ved Pafei og Cufei og med deres behandlinger i form af Body-sessions.

Jeg har altid været skeptisk overfor alternative behandlingsformer, men må omvendt erkende at Body-sds totalt har ændret mit syn på denne grundholdning. I dag træner jeg regelmæssigt hos City Kropsterapi, ligesom jeg minimum to gange månedligt modtager Body-sessions hos Regin. Ens for begge behandlingsformer er, at man arbejder indefra og ud hvilket giver en kropsbevidsthed, som jeg dagligt bruger i mit professionelle virke samt privatliv. Mine historiske løbe og cykelture er i dag på et minimum og er i stedet erstattet af et kontinuerligt trænings- og behandlingsforløb hos City Kropsterapi.

Jeg bliver forsat udfordret i min træning og mine behandlinger, fysisk såvel som psykisk og bliver gang på gang overasket over hvad min krop kan, og hvordan mine grænser kan flyttes.

Body-sds er en investering i min krop, min psyke og mit generelle vælvære, nu og her, og ikke mindst på lang sigt.”

Thomas Baunkjær Andersen

Adm. Direktør Kadeau Group